Camús Trio

Concert de Camús Trio, podeu comprar les vostres entrades per aquest concert a Codetickets.

Camús Trio

Raquel Garzás (piano), Fiona Robertson (violí) i Pau Marquès Oleo (violoncel), originaris de tres terres profundament diferents – la meseta Castellana, la ciutat Escocesa de Glasgow i l’illa Mediterrània de Menorca-, hem trobat un camí en comú en els Països Baixos, on hem realitzat estudis de Master. Tres personalitats marcades per una passió en comú: fer i pensar la música de manera inspiradora per al nostre public.

Com a trio ens hem format en els conservatoris d’Utrecht, Àmsterdam i La Haia, on hem rebut el consell de Sebastian Koloski, membre de l’Utrecht String Quartet, amb una mirada
aguda pel detall; Viola de Hoog, violoncel·lista especialitzada en la interpretació amb citeris històrics, qui ens ha ensenyat a cercar la narrativa i retòrica en la música; Timora Rosler,
prestigiosa violoncel·lista solista i membre del duo Rosler-Würtz, ens ha ajudat a desenvolupar la nostra capacitat expressiva, paleta de colors i riquesa sonora; i Ellen Corver, pianista del celebrat Osiris Trio, que ens ha ensenyat a creure en el nostre missatge musical i a expressar-lo amb convicció.

També volem agraïr als nostres professors en els estudis més primerencs, que ens hagin inculcat la seva passió per la música de cambra amb generositat, precisió i creativitat.

En el nostre afany de fer arribar la música a públics diversos hem ofert concerts arreu del territori Holdandès en sales com Fentener van Vlissingenzaal, Andrieskerk Amerongen, Het Veurtheater, Nationale Opera Foyer i Podium Azijnfabriek entre d’altres. També hem estat entrevistats i gravats en directe per a la radio Neerlandesa Radio 4 – Avrotros en el programa Opium Muziek.

Així mateix, durant el 2017 vam oferir una petita gira de concerts a Menorca per a Joventuts Musicals de Ciutadella, Joventuts Musicals de Maó a la sala de la Fundació Reynolds, i a la sala Albert Camus de Sant Lluís.

Ens ocupam de bon grat de la nostra vessant més social tot oferint concerts regularment en casals i centres de salut per a gent gran gràcies a la Fundació “Muziek in Huis”, on ens esforçam per millorar la qualitat de vida de les persones a través de la música. Volem dedicar el nostre treball al filòsof i escriptor argelí Albert Camus, nét de migrants menorquins, per qui compartim admiració. Ens inspiren els seus escrits sobre l’esperit inconformista, rebel·lió contra la injustícia, l’absurd, la vitalitat, l’amor i la tendresa.

Programa

Camus Trio
Violí, violoncel i piano
Fiona Robertson, violí
Pau Marquès i Oleo, violoncel
Raquel Garzás García-Pliego, piano

Robert Gerhard i Ottenwaelder (Valls, 1896 – Cambridge 1970)
Trio per a violí, violoncel i piano núm.2 en La bemoll Major (1918)

 • I. Modéré
 • II. Très Calme
 • III. Vif

Rodion Shchedrin (Moscou, 1932)
Tres peces humorístiques

 • I. Conversa
 • II. Toquem una òpera de Rossini
 • III. Humoresca

Felix Mendelssohn (Hamburg, 1809 – Leipzig, 1847)
Lieder Ohne Worten (Cançons sense paraules)

 • I. “Duet” op.38 núm.6*
 • II. “Cançó del Gondeliere Venecià” op.62 núm.5*
  *arranjament de l’original per a piano sol per Raquel Garzás
  Felix Mendelssohn

Trio per a violí, violoncel i piano núm.2 en Do menor op.66

 • I. Allegro energico e con fuoco
 • II. Andante espressivo
 • III. Scherzo: Molto allegro quasi presto
 • IV. Finale: Allegro appassionato