Concerts 48è Festival de Música d’Estiu

Clicka a la imatge per comprar entrades.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dúo Cassadó, violoncel i piano

DÚO CASSADÓ, violoncel i piano Aclamat internacionalment per la seva exquisida musicalitat i sensibilitat, el Duo Cassadó captiva tant al públic com a la crítica gràcies a la seva originalitat i carisma. Artista exclusiva de Llegiu mes …

Compra les entrades per aquest concert a Codetickets.

 

 

Clicka a la imatge per comprar entrades.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pablo Amorós, piano

Pablo Amorós Considerat per la crítica com un pianista de temperament, personalitat irresistible, elegància i carisma, el cordovès Pablo Amorós ha actuat en algunes de les sales i cicles més importants d’Espanya ( Auditori Nacional Llegiu mes …

Compra les entrades per aquest concert a Codetickets.

 

 

Clicka a la imatge per comprar entrades.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amarart & Miguel Angel Angulo, corda i flauta

AMARART & MIGUEL ANGEL ANGULO, corda i flauta ASSUMPTA PONS. Violí Neix a Menorca, on comença la seva formació musical. Ha guanyat el primer premi de l’Ateneu de Maó, el primer premi de Grau Superior Llegiu mes …

Compra les entrades per aquest concert a Codetickets.

 

 

Clicka a la imatge per comprar entrades.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El Nus La Flor – Enric Casasses, Daniel Ariño i Maria Mauri

EL NUS LA FLOR Enric Casasses, Daniel Ariño i Maria Mauri És, a la vegada, un recull de poemes inèdits d’Enric Casasses (Edicions Poncianes – en procés d’edició), i un cicle original de 43peces musicals Llegiu mes …

Compra les entrades per aquest concert a Codetickets.

 

 

Clicka a la imatge per comprar entrades.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Albert Guinovart & Kebyart Ensemble, piano i quartet de saxos

ALBERT GUINOVART & KEBYART ENSEMBLE En aquest concert descobrirem la sonoritat màgica del quartet de saxos amb piano: una formació amb una paleta de colors capaç de dibuixar melodies i pintar harmonies amb els timbres Llegiu mes …

Compra les entrades per aquest concert a Codetickets.

 

 

Clicka a la imatge per comprar entrades.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joel Bardolet i Marc Heredia, violí i piano

JOEL BARDOLET I MARC HEREDIA, violí i piano El violinista Joel Bardolet i el pianista Marc Heredia són dos dels músics catalans de més inquietud artística de la seva generació. El diàleg entre aquest duet Llegiu mes …

Compra les entrades per aquest concert a Codetickets.

 

 

Clicka a la imatge per comprar entrades.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dance Parade OCIM

Dance Parade OCIM La dansa ha sigut sovint una porta d’entrada a noves fórmules expressives per a la música amb certa tendència “exòtica”. Us proposem un passeig per la història de les danses explorant les Llegiu mes …

Compra les entrades per aquest concert a Codetickets.

 

 

Clicka a la imatge per comprar entrades.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natalia Labourdette i Victoria Guerrero, soprano i piano

NATALIA LABOURDETTE, SOPRANO Nascuda a Madrid, comença a tocar el violí als 5 anys. Es gradua en l’especialitat de cant en la Universität der Künste Berlin amb el professor Enrico Facini. Rep també classes de, Llegiu mes …

Compra les entrades per aquest concert a Codetickets.