Entre las Higueras

ENTRE LAS HIGUERAS

Dies 30 d’abril i 2 de maig de 2024 a les 20:30 hrs, Moix Negre Cinemes

 

Pel•lícula lluminosa i jovial que ens captiva pel to natural que l’envolta, per la proximitat dels personatges i l’honestedat amb què els contempla. Solvent debut on sota el sol del camp magribí hi ha un cinema delicat i polític.

Al nord-oest de Tunísia, Sana, Fidé, Melek i Abdou treballen recol•lectant figues. Sota el testimoni dels arbres, desenvolupen nous sentiments, discuteixen, es troben i defugen, coquetegen i intenten entendre’s. Al llarg del dia, l’horta es converteix en un teatre d’emocions, on es representen els somnis i les esperances de cadascun.

.

Títol original Taht Alshajra

Any 2021

Durada 92 min.

País  Tuníssia

Direcció Erige Sehiri,

Guió Erige Sehiri, Peggy Hamann, Ghalia Lacroix

Repartiment Fedi Ben Achour, Firas Amri, Ameni Fdhili, Feten Fdhili, Fide Fdhili