Miquel Muñiz Galdon, violí i Lluís Rodriguez, piano

Miquel Muñiz, violí i Lluís Rodriguez, piano

Dilluns dia 11 d’abril de 2022 a les 20:00 hrs a la Sala d’actes del Seminari

Miquel Muñiz

El guanyador del 96è concurs de Joventuts Musicals d’Espanya amb només 18 anys, essent el concursant més jove de la convocatòria i el primer violí guanyador després de deu anys. Així mateix obté la medalla de plata al Concurs ”El Primer Palau” 2020 on el jurat en destaca “l’aplom i la seguretat demostrades, la qualitat del seu so i l’entusiasme interpretatiu, que mostren un talent indubtable i amb una projecció de futur indiscutible”.

Violinista calongí nascut el 2001, comença a estudiar piano amb la seva mare Monti Galdon i violí a l’Escola de Música Adrià Sardó de Calonge. Amb 16 anys comença els estudis de grau superior al Conservatori del Liceu i es gradua el juny de 2021 sota el mestratge de Corrado Bolsi, becat durant els quatre cursos per la Fundació Ferrer-Salat. Actualment realitza els estudis de màster amb Svetlana Makarova i Pavel Vernikov a l’Alta Escola de Música de Lausana (Suïssa) becat per la Fundació ”La Caixa”.

Guardonat amb més de vint premis nacionals i internacionals, ha actuat en sales de concert d’arreu d’Europa com el Chamber Music Hall de la Berliner Philharmonie, el Teatre La Fenice de Venècia, el Palau de la Música Catalana o l’Auditori Cemal Resit Rey d’Istambul i en diferents festivals d’Alemanya, Andorra, Àustria, Emirats Àrabs, Espanya, Itàlia, Portugal, Romania, Serbia, Suïssa i Turquia.

Lluís Rodríguez (piano)

Aclamat com un pianista d’una sensibilitat madura i profunda, de temperament emocional i intel·ligència interpretativa, s’ha consolidat com un dels referents musicals del nostre país. Acumula vint-i-cinc guardons, catorze dels quals primers premis, que avalen el seu talent pianístic i la continuada i entusiasta acollida de públic i crítica que li ha permès captivar les audiències de quatre continents.

PROGRAMA CONCERT