EO

EO

Dies 23 de febrer de 2023 a les 20:30 hrs.

En aquesta meravellosa pel·lícula, Skolimowski ens recorda sense diàlegs ni proclames que sense la innocència animal el que perdem no és altra cosa que la nostra pròpia humanitat. Tot és fragment, color, soroll en aquesta poètica guitza contra la crueltat.

El món és un lloc misteriós, sobretot vist a través dels ulls d’un animal. En el seu camí, EO, un ase gris d’ulls malenconiós, topa amb gent de tota mena coneixent l’alegria i la pena. La roda de la fortuna transforma, segons el moment, la bona sort en desastre, i la seva desgràcia en felicitat inesperada. 

Títol original EO

Any 2022

Durada 86 min.

País  Polòlia

Direcció Jerzy Skolimowski

Guió Jerzy Skolimowski, Eva Piaskowska

Repartiment Sandra Drzymalska, Lorenzo Zurzolo, Mateusz Kosciukiewicz, Isabelle Huppert