Cold War

COLD WAR

Projeccions: dimecres 21 a les 20:30; dijous 22 a les 20:30

 

  • País: Polònia, França, Anglaterra (2018)
  • Durada: 88 minuts
  • Direcció: Pawel Pawlikowski
  • Guió: Pawel Pawlikowski, Janusz Glowacki, Piotr Borkowski
  • Fotografia: Lukasz Zal
  • Intèrprets Joanna Kulig, Tomasz Kot, Borys Szyc,… VOSE (polonès, francès, alemany, rus, italià, croat).

  • Considerada per molts (crítics) com la millor pel·lícula de l’any, el film suma una bellíssima fotografia amb una bella i trista historia que promet robar-nos el cor. Després de la fantàstica “Ida” Pawlikowski aconsegueix aquesta obra mestra de principi a fi.
  • SINOPSI: Amb la Guerra Freda com a teló de fons, “Cold War” presenta una apassionada història d’amor entre dues persones de diferent origen i temperament que són totalment incompatibles, però el destí els condemna a estar junts.