Los Miserables

LOS MISERABLES

Projeccions: dimecres 22 a les 20:30; dijous 23 a les 20:30

  • País: França (2019)
  • Durada: 102 minuts
  • Direcció: Ladj Ly
  • Guió: Ladj Ly, Giordano Gederlini, Alexis Manenti
  • Fotografia: Julien Poupard
  • Intèrprets: Damien Bonnard, Alexis Manenti, Djibril Zonga, Issa Perica,… VOSE (francès).

  • Les imatges cremen a la pantalla gràcies a un muntatge frenètic i a una posada en escena exaltada. La càrrega de profunditat s’acumula en uns diàlegs embolicats en certesa i vida. Cinema compromès i aguerrit que troba en el combat una arma per recrear la realitat des d’una mirada incòmoda.
  • SINOPSI: Stéphane acaba d’unir-se a la Brigada de Lluita contra la Delinqüència de Montfermeil, un suburbi a l’est de París. Allà coneix els seus nous companys, Chris i Gwada, dos agents experimentats en les enormes tensions que hi ha entre els diferents grups organitzats pel control de barri.