Álvaro Mur – piano

Álvaro Mur, piano

14 de març de 2022 a les 20:00 hrs Sala d’actes del Seminari

El jove pianista Álvaro Mur (1993) es presenta com una de les joves promeses del piano espanyol amb nombrosos premis que avalen la seva trajectòria nacional i internacional: Primer Premi i Premi EMCY del 90è Concurs Joventuts Musicals d’Espanya. Primer Premi en ‘2020 Bonn’ Grand Prize Virtuós International Music Competition, Silver Star en Music & Stars Awards 2020, Primer Premi en el Festival Internacional de Piano Guadalquivir, Primer Premi en el Concurs Internacional de Música Antoni Besses, Primer Premi en III Piano Meeting Orense, Premi del Público i Premi ‘Jardí dels Tarongers’ en el Concurs Internacional de Música de les Corts, Segon Premi en l’III Concurs Internacional de Piano Ciutat de Sevilla ‘Julio García Casas’ i una llarga llista de guardons i beques com la concedida pel projecte Music4Rom en el Col·legia d’Espanya de Paris. Al llarg de la seva carrera ha actuat en sales i festivals per Espanya, Itàlia, Portugal, França, Suècia, el Marroc i els EUA.

Ha rebut invitacions de sales com el Teatre Monumental (Madrid, Espanya), Teatre de la Maestranza (Sevilla, Espanya), Palazzo Chigi Saracini (Siene, Itàlia), Casa de la Cultura de Girona (Girona,  Espanya), Institut Cervantes de Palerm (Palerm, Itàlia), Palauet Albéniz (Barcelona, Espanya), Piano Salon Christophori (Berlin, Alemanya); i festivals com el Miami Internacional Piano Festival (els EUA), Aurora Music Festival (Suècia), XXII Setmana Internacional de Piano de Óbidos (Portugal) i Music4Rom (França); entre molts altres.

 

 

Programa