GODLAND

GODLAND

Dies 21 i 23 de novembre de 2023 a les 20:30 hrs.

 

Un ‘western’ tan clàssic com heterodox, hipnòtic, enlluernador que esdevé una de les pel•lícules de la temporada sens dubte. Un viatge imponent als confins de la Terra i de l’art per la seva enlluernadora plasticitat tan etnogràfica com pictòrica.

 

A finals del segle XIX, un jove sacerdot danès arriba a Islàndia amb la missió de construir una església i fotografiar els seus habitants. Però, com més s’interna en aquell implacable paisatge, més s’endinsa a les ànsies de la temptació i el pecat.

 

Títol original Vanskabte Land

Any 2022

Durada 126 min.

País  Islandia

Direcció Hlynur Palmason

Guió Hlynur Palmason

Repartiment Ingvar Eggert Sigurdsson, Elliott Crosset Hove, Victoria Carmen Sonne, Jakob Ulrik Lohmann